Dobrodošli

V čudovitem okolju prleških ravnic, kjer se predajte užitkom prleških dobrot in nastanitvenih obratov.


Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti. Tako vam ponujamo nastanitveni obrat  APARTMAJI GALUNDER, kateri domuje v prleški vasici Veržej katero je gručasto ravninsko naselje. Središče občine Veržej leži na Murskem polju na desnem bregu reke Mure. Ob Muri so prostrani listnati gozdovi imenovani obmurski logi, ki segajo s severne strani do nasipa in naselja. Ob gozdu se proti vzhodu vleče širok pas travnikov, ki so v mesecu maju posuti z belimi narcisami.


V OKVIRU Apartmajev Galunder delujeta dva nastanitvena objekta:

  • Apartmaji Galunder
  • Villa Jerica z Wellness G

Apartmaji Galunder, vam nudijo 6 po velikosti različno velikih apartmajev, kateri vam nudijo prijetno udobje in  vam omogočajo, da se spočijete in preživite nekaj dni v miru in lepem okolju.  Tako so naši apartmaji velikosti od studia za dve osebi, do apartmaja za tri ali štiri osebe. Naši gostje se počutijo zadovoljno in udobno saj so naši apartmaji vsi opremljeni z vso opremo katero gost potrebuje na oddihu.

Villa Jerica vam nudi moderno zasnovan veliki apartma, v katerem ima možnost bivanja večje družine ali z možnostjo bivanja dve skupnih manjših družini. Apartma ima na razpolago šest stalnih ležišč z možnostjo dveh ali treh dodatnih ležišč. Da se gostje počutijo udobno ima apartma sodobno kuhinjo z mizo za osem oseb, dnevnim prostorom, ter z dvema sobama kateri imata vsako po svojo kopalnico. Vsaka soba ima tudi dostop do terase z pogledom na dvorišče in bazen.

Za dodatno dobro počutje naših gostov in udobja na oddihu, našim gostom v sklopu nastanitvenega kompleksa ponujamo dodatno ponudbo koriščenja Wellnessa G.

V sodobno zasnovanem Wellnessu G, ki vas bo očaral z bogato tradicijo, saj se boste povezali z naravo, začutili bogato modrost in si povrnili življenjsko energijo. Doživite in izkusite čarobne trenutke razvajanja v finski savni z polivanjem vulkanskih kamnov, da dosežete dodatni vroči val pare, kateri blagodejno vpliva na telo, kot tudi celotno psihofizično počutje.

e posebej lepo je, če si lahko sprostitev privoščimo v dvoje, zato doživite in izkusite razvajanje v kopeli. Kopeli imajo ogromno pozitivnih učinkov saj deluje relaksacijsko na telo in duha. Izboljšajo krvni obtok, sproščajo napetost v mišicah, odpravljajo utrujenost in stres ter skrbijo za dobro telesno in duševno počutje. K popolno doživetju v kopeli vam bomo dodali še kanček kulinaričnega razvajanja.


V želji, da v vas prebudimo harmonijo in doživetje popolnosti, vam ponujamo svet odmaknjen od hitrega življenjskega sloga in vam ponujamo udih in sproščenost v naši turistični ponudbi.